Privatkunder

Dersom du skal pusse opp, renovere eller rehabilitere, finnes det tre svært gode grunner til å velge Snekkermester Steinstad:

Kvalitet fordi Steinstad er snekkermester. Det er en tittel som er vanskelig å få og lett å miste. Derfor gjør Snekkermester Steinstad alt på beste måte.

Kostnad handler om å jobbe effektivt og å få tak i materiale til høyest kvalitet for lavest pris.

Kunnskap går på utdanning og erfaring som snekker, noe Steinstad har.

Vi utfører alle typer rehabiliteringer, renoveringer, oppussingsprosjekter og fornyinger. Vi tar oss også av spesialinnredninger der du måtte trenge det. Vil du for eksempel ha en walk-in-garderobe, kan vi selvfølgelig få til det.

  

Tilbygg, nybygg og rehabilitering

Trenger du nye trapper, må du erstatte eller isolere vinduer, skal du utvide med en vinterhage eller lage et anneks? Vi har god erfaring i tilbygg, nybygg og rehabilitering. Vi er totalentreprenør på dette.

Det er viktig med rehabilitering av rom, trapper og andre områder hurtig. Å vente med rehabilitering eller oppussing kan være å påføre større utgifter og ekstra arbeid. I tillegg kan råte forverres om rehabilitering ikke foregår med en gang.

Oppdatering av trapper og vinduer blir ofte utsatt for lenge. Vi har ofte opplevd total rehabilitering av trapper og vinduer. Steinstad har også jobbet med en rekke nybygg tilbygg både i sammenheng med bygårder og eneboliger.   

Baderom

Snekkermester Steinstad har særdeles god erfaring med baderom, og kan hjelpe deg å utnytte plassen best mulig på ditt bad og å gi deg den typen baderom du alltid har ønsket.

Vi tilbyr også totalentreprise på bad, hvilket betyr at vi tilbyr flislegging, maling, rørlegger, elektriker og andre relevante håndverkere. På denne måten tar vi av oss alt på baderommet slik at du slipper å måtte forholde deg til forskjellige håndverkere som må sette seg inn i ditt bad på nytt.

 

Kjøkken

Sammen med gode samarbeidspartnere har snekkermester Steinstad levert kjøkken og spesialinredninger av svært høy kvalitet. Sammen med baderom og soverom er kjøkken som oftest det mest private rom for folk. Derfor er det viktig å levere et kjøkken som er slik kunden ønsker.

Nettopp derfor er det godt for oss at vi har så gode leverandører og samarbeidspartnere som Sigdal Kjøkken og Biri Møbler på spesialinredninger.  Vi tar oss av monteringen enten man vil ha enkeltdeler for komplettering eller løsninger for hele huset, vi har samarbeid interiørarkitekter som kan utarbeide nye planløsninger og forslag til innredning til hele huset

Også under montering av kjøkken og spesialinnredninger er det viktig å ha fagfolk tilgjengelig, og vi kan ordne rørlegger, elektriker og hjelp til maling, flislegging og andre utfordringer dersom det er nødvendig.

Kristin Holt - Kjkken

 

 

Utviklet av ProEffekt © 2013