Bedriftsmarkedet

Snekkermester Steinstad AS er en videreføring av Snekkermester Steinstad som ble startet helt tilbake i 2001. Selskapet ble startet med tanke på å utvikle en kompetanse innen montering av fastinnredning i større nybygg. Siden 2002 har Snekkermester Steinstad hatt et godt og solid samarbeid med Sigdal kjøkken, den kompetansen Snekkermester steinstad sitter på i dag er opparbeidet gjennom mer enn 10 år.

Gjennom disse årene har vi vært på ulike store boligprosjekter, der det første store prosjektet var Bryggerigården på Lillehammer som består av 67 leiligheter med høy standard der vi startet montering i 2002 og ferdigstilte i 2003.  

Illustrasjon

Vi hadde også all monteringen på Kolbotn torg som består av 160 leiligheter (se vedlagt attest fra PEAB), det prosjekt var meget komplekst da det var kort byggetid med innflytting i ulike deler av prosjektet og kjøpesenter i første og underetasjen. 

Les vår attest fra Kolbotn Torg her

Av nyere prosjekter har vi akkurat overlevert Koksabukta for Skanska på Fornebu, dette prosjektet består av 194 leiligheter med høy standard. Dette prosjektet påbegynte vi i mars 2012 og ferdigstile i juli 2013. Prosjektet har vi overlevert til Skanska uten feil og mangler på montasjen.

Parallelt med dette prosjektet for Skanska er vi nå i full gang med Fornebu Hageby for Veidekke entreprenør. Dette prosjektet består av totalt 345 leiligheter. Vi har per første oktober 2013 overlevert første bryggetrinn der kundene i disse dager flytter inn, og vi er godt i gang med monteringen i byggetrinn 2. Hele prosjektet skal ferdigstilles innen mai 2014.

Snekkermester Steinstad AS har også andre større oppdrag for entreprenører på boligprosjekter, da vi også monterer:

Dører, vinduer, utforinger, gerikter og øvrig listverk

Slik Snekkermester Steinstad AS er bemannet i dag har vi en kapasitet på ca 500 leiligheter i året og siden oppstarten i 2001 har vi montert over 3500 leiligheter, noe som gjør oss til et av de største montasjefirmaene i hele Norge.

Snekkermester steinstad biler

Snekkermester Steinstad AS har også mulighet til å tilby rammeavtaler på løpende vedlikehold for Sameier og borettslag, rammeavtalene kan tilpasses vært enkelt sameie / borettslag. I samarbeid med våre underleverandører kan vi i dag tilby alt av tjenester knyttet til løpende vedlikehold.

Ta kontakt for en befaring av deres borettslag og en gjenomgang av deres vedlikeholdsbehov.

Utviklet av ProEffekt © 2013